Montreal Canadiens - Dallas Stars

Goalies: Price (confirmed) vs Lehtonen (probable)

Montreal Canadiens är i teorin inte klara för slutspel än, men jag har väldigt svårt att se att laget ska tappa sin ledning i Atlanic Division. Man börjar hitta sitt spel igen och har vunnit de 6 av de 10 senaste matcherna, och senast gjorde man en väldigt fin insats i toppmötet mot Ottawa Senators där man vann med 3-1. Price som varit lite ifrågasatt efter den fantastiska ineldningen på säsongen måste fortsätta spela bra då jag antar att han vill ha bra självförtroende nu när slutspelet närmar sig.

Dallas Stars däremot är officiellt utanför slutspelet och floppsäsongen är bekräftad. Stars som på papperet ska vara ett slutspelslag har inte alls levererat i år och detta blev priset man fick betala. Man vann visserligen senast mot New Jersey Devils med 2-1 efter OT, men drivet finns inte där. Jag tycker helt ärligt Stars såg slöa ut majoriteten av matchen där man tidigt släppte in 1-0. Man hade turen att få utdelning i PP två gånger om som räddade laget för dagen men Stars känns inte alls heta.

I natt gästar man Habs på bortais, vilket borde vara en tuff uppgift. Habs har som sagt varit väldigt hemmastarka i år med ett record på 22-11-5. Viktig match där Price för självförtroendet och det borde lösas en vinst här i natt igen. Jag tror dock på att försvaret och Price fortsätter likt man gjorde mot Sens och stänger igen mot detta livlösa Stars. Därför kommer jag spela

Dallas Stars U2.5 mål @ 1.769 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip