Montreal Canadiens - NY Rangers

Goalies: Price (probable) vs Lundqvist (probable)

Game 2 mellan dessa lag där favorittippade Montreal Canadians föll i första mötet mot Rangers. I natt spelar Habs andra hemmamatchen i rad och det är i mina ögon en måstematch för kanadensiska topplaget. Ett 2-0 underläge när serien vänder över till New York är ett oerhört tufft läge som laget absolut inte vill sätta sig i.

Första mötet mellan lagen slutade 2-0 till NY Rangers i en match där Rangers fick spelet precis dit man ville. Rangers vet att Habs är ett tungt lag att möte och har inställningen med att sätta ett tidigt ledningsmål och sedan backa hem och stänga alla ytor för Habs att ta sig in i anfallszonen. En taktik man lyckades med senast. Enligt mig hade man maximal flax då Tanner Glass kunde göra 1-0 i första perioden med en fantastisk backand. Enligt mig var ett så kallad lyckoträff då man väldigt sällan ser en spelare som Glass göra sådana klassmål.

Efter det backade Rangers hem med hela laget och Habs dominerade matchen. Henrik Lundqvist spelade fantastisk och räddade laget otaligt många gånger och blev matchvinnare.

I natt är jag övertygad om att vi får en liknande matchbild som senast och Rangers kommer spela med samma taktik. Jag har väldigt svårt att se detta funka två gånger i rad och då en hemmaseger är ett måste för Habs här finns det bara ett val till spel.

Jag kommer gå tungt på hemmaseger här då jag inte tror Rangers lyckas igen med samma taktik mot detta Habs som borde få utdelning om man skapar hälften av de chanser man hade senast.

Nattens spel blir därför

Montreal Canadiens ML @ 1.684 med 5/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip