Montreal Canadiens - Philadelphia Flyers

Goalies: Price (probable) vs Mason (probable)

Montreal Canadiens fortsätter leva upp till förväntningarna man har på laget när man övertygande vinster match efter match. Senast slog man favoritmotståndet Boston Bruins med 4-2 i en match man kontrollerade väl. Efter en mållös första period klev Gallagher och Danault fram och gjorde var sitt mål. Efter det släppte man aldrig in Bruins i matchen och varje gång Bruins närmade sig svarade man upp. Carey Price ser solid ut och kommer vara en huvudfaktor om det ska bli framgång för Habs i år.

Philadelphia Flyers hade en jobbig period där man efter vinsten mot Kings i premiären åkt på 3 raka förluster. Dock bröt man den sviten då man körde över Carolina Hurricanes senast på hemmais med klara 6-3. Efter en galen andra period där det delades ut 7 mål rodde man hem vinsten efter mål av Simmonds och Voracek. Jag tycker just dessa två spelare ser väldigt heta ut i Flyers som bör komma till nattens match med mersmak.

Montreal ska helt klart vara favoriter i denna match och med säsongsinledningen man visat upp borde man väl kanske vinna också. Dock verkar Flyers fått igång sitt PP och spelare som Simmonds vet jag kommer göra allt i hans makt för att köra matchen svår för Carey Price. Känslan är att Habs kan få stöta på patrull här men samtidigt på hemmais vågar jag inte riktigt gå emot de. Känns faktiskt som om båda lagen har goda chanser att fixa minst 3 mål i natt. Historiskt sett brukar ju Flyers ha rätt bra målsnitt mot Montreal där man snittat 3.00 mål/match på de 10 senaste mötena.

Då vi erbjuds en 5.0 lina här i natt blir jag därför väldigt sugen på överspelet. Detta eftersom jag tror det är högst sannolikt att båda lagen löser minst 2 mål var och då sitter vi och frirullar resten av matchen.

Nattens spel blir därför

Montreal Canadiens - Philadelphia Flyers Ö5.0 mål @ 1.833 med 4/7 units hos Pinnacle Sports