Montreal Canadiens - St Louis Blues

Goalies: Price (probable) vs Allen (probable)

Montreal Canadiens återvänder hem efter en kortare roadtrip där det blev 1 vinst och 1 förlust. Enligt mig visade man inte upp något bra spel där man först och främst blev överkörda av usla Colorado Avalanche med hela 4-0. Två dagar senare ställdes man mot ytterligare ett uselt lag, Arizona Coyotes, och det som skulle bli två enkla poäng blev istället en riktigt kämpaseger. Habs inledde bra och skaffade sig tidigt en 2-0 ledning. Man kontrollerade matchen, men sen visade Price upp skakit spel som han gjort en del gånger nu på slutet. Man bjuder Coyotes på 3 raka mål och helt plötsligt ligger man under. Habs tar sig i samman och kommer tillbaka till 4-3 ledning, men tappar alltså med 5 min kvar av matchen till 4-4. Matchen till OT där man lyckas vinna.

St Louis Blues däremot verkar fått i ordning på spelet igen efter att varit i en mindre formsvacka under början av februari. Laget har nu 3 raka vinster där man slagit Flyers, Sens och senast Leafs, samtliga på bortais. Nu har man två matcher kvar på denna långa roadtrip och jag tycker man visat upp bra spel och självförtroendet är på topp för Blues.

I natt gästar man alltså Habs i Bell Centre och vanligtvis kanske jag tycker att Habs ska vara klara favoriter. Men Blues har varit det spelmässigt bättre lagen på slutet jämfört man Habs som jag tycker inte alls levererar. Price ser just nu mänsklig ut och gör inte några supermatcher medan hela Blues maskineri ångar på. Vi får hela 2.23 på att Blues vinner matchen inklusive OT/SO, ett odds jag måste testa. Lägg där till att Blues vunnit de 7/10 senaste mötena med Habs.

Jag kommer alltså spela

St Louis Blues ML @ 2.23 med 3/7 units hos Nordicbet


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip