Nattens bottenmöte i Atlantic Division i NHL spelas mellan Montreal och Florida.

Inte mycket har stämt så här långt för klassiska laget från Kanada. Började säsongen med vinst efter straffar mot Buffalo men det är fram till nu det enda glädjeämnet. Sju raka förluster varav en på övertid. Roadtripen på östkusten var näst intill katastrofal med tre matcher mot i tur och ordning San Jose, Los Angeles och Anaheim. Tre mål framåt och hela sexton mål i baken. Varken Price eller Montoya hade någon lycka på målvaktsposten. Så känns hugget som stucket vem som vaktar målet i natt.

Florida har inte heller inlett särskilt bra men har i alla fall skrapat ihop tre vinster på sju matcher. Hade innan senaste matchen bara tagit vinster hemma men mot Washington blev det hela 4-1 i huvudstaden. Det lär ha spätt på självförtroendet hos pantrarna. Trots att laget kanske inte vunnit så många matcher man önskar så har i alla fall målskyttet funkat helt okej.
24 mål på sju matcher. Vem är det då som svarat för dessa mål. Ganska spritt skulle man kunna säga. Den spelare vi lägger fokus på denna gång är:

Vincent Trocheck (Florida Panthers) att göra minst en poäng @ 1,95 - Unibet - (övriga bolag ligger på 1,72)

Givetvis har Trocheck spelat alla sju matcherna och på dessa har han sju poäng (tre mål och fyra assist). Spelar center i andrakedjan med duktige Jamie McGinn och rutinerade Radim Vrbata. Kommer till denna match med fin form. Assist mot Pittsburgh och både assist och mål senast mot Washington. Viktig kugge i powerplay där båda poäng kom senast. Skjuter nästan alltid massa skott på mål oavsett powerplay eller inte. 3,5-linan skott på mål känns dock lite riskabel och blir inte vårt huvudspel, men kan så klart testas och hoppas killen med Foppanumret på ryggen fortsätter ösa iväg skott på mål även i natt. Huvudspelet blir dock att en het Trocheck fixar minst en poäng mot ett Montreal som för dagen läcker som ett såll.

Tror även att Florida lyckas få in minst tre mål så även det spelet kan testas till 1,73 i odds, det hos Nordicbet / Betsafe .

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip