Montreal Canadiens - New York Rangers

Goalies: Niemi (probable) vs Georgiev (confirmed)

I natt har jag hittat ett tungt spel som jag väldigt spelar i NHL. Insatsen kommer landa på 5/7 units då jag tycker spelet känns väldigt bra. Vi går in i matchen mellan Montreal Canadiens och New York Rangers!

Montreal Canadiens har verkligen haft en tung säsong, och laget har inte alls levt upp till vad man hade hoppats på den här säsongen. Man kommer till största sannolikhet missa slutspel och laget radar just nu upp förluster. Nu har man 6 raka förluster i ryggen efter att man tappat matchen i slutminuten senast mot Philadelphia Flyers då man föll med 3-2 efter förlängning. Man spelade egentligen helt okej och man tog även ledningen med 1-0 i matchen. Efter att Flyers kvitterat tog återtog man ledningen i andra perioden och höll på att bryta sin förlustsvit, men Flyers lyckades hitta en kvittering med mindre än 1 minut kvar av matchen. Det betydde övertid vilket ofta är en ren slantsingling och den här gången var det Flyers som utnyttjade sitt läge och tog extrapoängen.

New York Rangers har denna säsong mer eller mindre gett upp. Lagets styrelse har tydligt gått ut med att man kommer byta bort sina kärnspelare för att påbörja en omstrukturering av laget vilket betyder att spelare som Rick Nash, Zuccarello, McDonagh osv, alla hänger lös. Laget verkar glömt bort hur man spelar försvarsspel, men det kanske inte är konstigt då deras backuppsättning består av ett gäng orutinerade spelare som inte håller NHL nivå. Senast mot Flyers blev det en riktigt hönsgård och Henrik Lundqvist hade egentligen inte en ärlig chans att leverera då han hamnade i tuffa situationer hela tiden. Matchen slutade hela 7-4 till Flyers och det var 4e raka matchen man släppte in 3 mål eller mer.

I natt har Henrik Lundqvist fått vila och vi har en debuterande 22 åring, Alexandra Georgiyev som kommer starta i mål för NY Rangers. Detta kommer i mina ögon bli en enormt tuff uppgift för den debuterade AHL målvakten som har ett av ligans absolut osäkraste försvar framför sig. Detta tror jag därför kan bli en match där man kan få en del mål. NY Rangers har som sagt en drös med spelare som riskerar att bytas bort innan transferfönstret stänger och jag är övertygad om att de vill leverera för att skapa sig bättre läge för byte. Man ställs troligtvis mot Anti Niemi i Montreals mål då Carey Price är skadad och det är en målvakt som haft det riktigt tufft i år med ett record på usla 2-6-1 och GAA på 4.18. Horribla siffror och jag tycker allt talar för en målrik match här. Jag kommer därför spela

Match: Montreal Canadiens - New York Rangers
Spel: Över 5,5 mål
Odds: 1.92
Insats: 5/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 01:30

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip