Nashville Predators - Anaheim Ducks

Goalies: Rinne (probable) vs Gibson (probable)

Game 6 i Western Conference och i natt kan vi få ett historiskt ögonblick. Nashville Predators har skaffat sig matchboll mot Anaheim Ducks då man vann game 5 med 3-1 och har nu 3-2 i matcher. Skulle man vinna i natt går man alltså till laget första Stanley Cup final någonsin. Snacka om att laget kommer vara laddat.

Game 5 blev lika jämn som man kunde förutspå. Med Ryan Johansen utanför lineup pga av en mindre skada var det många som trodde Ducks skulle ta hem det, men som jag skrev i min rek då har laget bra bredd och många spelare som kan sticka fram. Denna gången var den Pontus Åberg som vanligtvis inte har en plats i laget, men med Johansen utanför tog han chansen! Med sitt 2-1 mål i mitten av tredje perioden gav han Preds ett läge som man klarade av att förvalta. 3-1 skrev slutresultatet till efter ett mål i öppen kasse.

I natt har man alltså läge att gå till första Stanley Cup-finalen någonsin. Detta när man dessutom är slutspelets överlägset bästa lag på hemmais där man endast förlorat en match i år (I Game 3 mot Anaheim) får man inte bättre läge. Jag tror därför inte bara laget utan hela arena kommer koka och jag gillar därför Preds enormt i natt.

Jag tror laget kommer sätta gasen i botten direkt, och som jag sagt hela tiden håller jag Preds som favoriter i denna serie. Moneyline funkar, men då jag tror på fart och fläkt från minut ett kommer jag spela att laget gör minst 3 mål då det ger ett bättre odds.

Nattens spel blir därför

Nashville Predators Ö2.5 mål @ 1.806 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel


Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip