Nashville Predators - Vegas Golden Knights

Goalies: Rinne (probable) vs Subban (probable)

Nashville Predators har verkligen hittat formen och laget börjar se lika starka ut som man gjorde under slutspelet förra året. Senast slog man Dallas Stars med klara 5-2. En match där Saros spelade riktigt bra och Preds visade prov på fantastisk effektivitet. Efter en relativt jämn första periode där Fiala gjorde det endas målet exploderade Preds i andra och tycktes göra mål på alla lägen man fick. 4-0 vann man andra perioden med och efter det var såklart matchen helt död och trots Stars 2 tröstmål i tredje var segern aldrig hotad.

Vegas Golden Knights var jag väldigt skeptiska till inför säsongen och jag höll laget som ett av de sämsta lagen i ligan, men oj vad fel man kan ha. Jag står fast vid att Vegas trupp är en av de tunnaste i ligan, men oj vad man fått ihop spelarna och leverera tillsammans. Man har varit otroligt starka i år med ett record på 17-9-1 och trots målvaktsproblem och annat ligger man 2a i sin division och 5a i hela Western Conference. Senast vann man en tuff match mot divisionsrivalerna Anaheim Ducks med 4-3 efter straffar efter att ha gjort en sen kvittering till 3-3 i slutet av matchen av Erik Haula.

I natt gästar detta Vegas ett av ligans absolut formstarkaste lag. Preds är starka 8-1-1 senaste 10 matcherna man spelat och på hemmais är man riktigt svårslagna och har endast förlorat 3 match av 14 i år inne i Bridgestone arena. Trots att Vegas är ett bra lag så ligger deras styrka på hemmais och borta är man inte lika starka. Detta är något som talar för Preds.

Kuriosa: Riktigt spännande att se Subban-bröderna ställas mot varandra i natt. PK vs Malcom!

Nej detta Preds känns som klassen bättre än de flesta lag i ligan för tillfället och på hemmais ska det bli 2 poäng i denna form mot ett Vegas som trivs bäst hemma.