Natten mot måndag gör två formstarka lag upp när Nashville tar emot Winnipeg, och här tror jag på bortaseger.

Nashville har efter en period med bara en seger på sju matcher sett bättre ut, och till denna matchen har man fyra raka segrar i ryggen.
Bland annat har man slagit Calgary och Colorado vilket är starka papper.

Nu senast blev det 3-8 mot St Louis där man verkligen fick utdelning offensivt, och just offensiven har funkat bra då man gjort 20 mål sista fyra matcher.
Offensiven är normalt sett inte lagets starkaste del även om det finns skickliga spelare framåt, och trots de fina resultaten på slutet tror jag inte man följer upp med en ny seger.
Novak, Glass och Schenn saknas i matchen.

Winnipeg väldigt formstarka

Winnipeg kommer precis som hemmalaget med riktigt bra form då man nu är uppe i fem raka segrar och åtta segrar de nio senaste matcherna, så man är ett av ligans absolut formstarkaste lag.
Nu senast slog man Florida borta med 0-3 och förutom en bra insats överlag så fick Hellebuyck hålla nollan, och då är Florida ett bättre lag än vad som väntar nu.

I truppen finns det en hel del kvalitet både offensivt och defensivt i namn som Ehlers, Scheifele, Connor och Morrissey, så laget håller bra nivå, och att man ska vara underdogs i matchen köper jag inte då, även om man blir knappa sådana.
Vilardi och Kupari saknas.

Båda lagen kommer med bra form men här har jag mest tro på gästerna som jag tycker är det bättre laget, och jag går på bortaseger i matchen.

Saros (Unconfirmed) - Hellebuyck (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip