New Jersey Devils - New York Rangers

Goalies: Kinkaid (confirmed) vs Lundqvist (probable)

Derby i natt när två rivallag ställs mot varandra då NY Rangers gästar New Jersey Devils. En riktigt spännande match där Devils kan mer eller mindre säkra en slutspelsplats vid seger då Panthers som är det jagande laget måste vinna resterande matcher samtidigt som Devils måste förlora samtliga för att gå om.

New Jersey Devils är ett lag som jag verkligen gillat denna säsong. Efter några år där man missat slutspel och dessutom spelat tråkig hockey har laget omstruktureras till att blir ett väldigt fartfyllt lag med många skickliga offensiva spelare. Man har gått ifrån lite den klassiska defensiva spelet och bjuder ofta upp till väldigt fin hockey. Laget jagar som sagt slutspel och har sista slutspelsplatsen för tillfället. Vid 2 poäng här i natt så sätter man Panthers i ett riktigt svårt utgångsläge och slutspel ska mer eller mindre vara klart. Detta vill man givetsvis göra i natt och man har ett väldigt lämpligt motstånd i natt då NY Rangers gästar. Ett lag som inte har allt i ordning och är inte alls på samma nivå som det Rangers vi är vana att se. Devils har dessutom en riktigt fin form med 2 raka vinster och 7 vinster senaste 10 matcherna. Keith Kinkaid som förväntas starta i natt har verkligen levererat och tagit över förstaspaden före Corey Schnieder.

NY Rangers är som sagt inget vidare starkt NHL lag för tillfället och laget siktar redan på nästa säsong då man kan bygga om laget från grunden. Man har under senaste månaderna agerat slagpåse i ligan och radat upp förluster vilket såklart sänker moralen i laget. Dock lyckades man besegra Carolina Hurricanes senast med 2-1 på bortais vilket var en stark seger. Canes är i och för sig ett lag Ranger trivs väldigt bra mot historiskt men segern får man ändå ge laget. Henrik Lundqvist gjorde en solid insats där han räddade hela 40/41 skott han fick på sig och var anledningen till att Rangers kunde ta 2 poäng.

Som sagt kan Devils sätta sig själva i ett väldigt bra läge i natt vid seger och kan känns lukten av slutspel för första gången på hela 6 år vid seger. Detta är något jag tror motiverat laget extra mycket och man spelar dessutom på hemmais mot ett rivallag. Kommer vara full fart för detta stekheta Devils och jag ser helt enkelt stora klasskillnad här. Det enda som hotar är om Henrik kommer göra en mostermatch likt han gjorde mot Carolina Hurricanes senast, men en vanlig dag för båda lagen ska detta vara en klar seger. Jag tror det bli en etta här och spelar

Match: New Jersey Devils - New York Rangers
Spel: 1
Odds: 1.73
Insats: 4/7u
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip