New Jersey Devils - St Louis Blues

Goalies: Schneider (probable) vs Allen (confirmed)

New Jersey Devils inledde den här säsongen i en hiskelig fart och man fick verkligen ut maximalt av alla sina spelare. Laget var ett av ligans bästa lag inledningsvis med ett record på 8-2-0 innan man åkte på en 3 matcher lång roadtrip. Väl där blev det 3/6 poäng som får ses som godkänt, men Devils förlorade de avslutade två matcherna. Först med att förlora stort mot ett problematiskt Oilers för att sedan förlora senast mot Calgary Flames med 5-4 efter straffar. Matchen mot Flames var en riktigt jämn sådan som innehöll högt tempo och mycket chanser där man lika gärna kunde vunnit.

St Louis Blues är ett annat lag som verkligen imponerat inledningsvis i år. Laget är hela 11-3-1 och senast gjorde man en riktigt fin insats där man totalt krossade offensivt starka Toronto Maple Leafs med 6-4. Siffrorna kanske inte ser så överlägsna ut och men efter första perioden av matchen dominerade Blues totalt och spelade fantastiskt bra. Laget vände matchen och drog ifrån till hela 6-2 innan Leafs gjorde 2 snabba mål i slutet av matchen. I mina ögon var vinsten inget att snacka om och Blues form med 5 vinster senaste 6 matcherna fortsätter.

I natt gästar alltså Blues detta Devils som är svårslagna. Dock har Blues historiskt sett alltid haft lätt för just Devils och laget har vunnit 7/7 senaste mötena lagen emellan. Med tanke på Blues otroliga form just nu och att Devils trots allt förlorat 2 senaste matcherna så känns det troligt med en bortaseger här. Jag gillar statistiken här och spelar därför

Match: NJ Devils - St Louis Blues
Spel: 2 money line
Odds: 1.80
Insats: 3/7u
Bolag: bet365
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip