NY Rangers - Ottawa Senators

Goalies: Lundqvist (probable) vs Anderson (probable)

Gamr 6 i natt mellan Ottawa Senators och NY Rangers. Sens som lyckats skaffa sig matchboll efter att man vunnit Gamr 5 i en otroligt spännande historia där man vände 0-2 och kvitterade sent i tredje perioden.

Wow alltså, den här matchserien har verkligen varit nått extra. NY Rangers gick in i serien som stora favoriter mot ett Senators som skrällslagit Boston Bruins i första omgången. Sens har visat upp stark moral i denna serie och vunnit 2 matcher där man egentligen varit borträknade.

Game 3 och senast Game 5 har varit två oroliga och osannolika vändningar från Senators sida där man senast alltså vände 0-2 till ledning 3-2 innan Rangers kom tillbaka ytterligare en gång och vände till 4-3. Med utplockad målvakt hittar Sens en kvittering med maximal tur och tar matchen till OT. Rangers gör mål i övertiden men blir korrekt bortdömt för hög klubba och anfallet efter gör Kyle Turris matchvinnande 5-4. Sens har därmed enligt mig vunnit 2/ 3 matcher där man varit spelmässigt borta men ett starkt PP tillsammans med iunduvuduiella skickliga spelare + lite tur har gjort att man har en bra chans att gå vidare.

Dock väntar en tuff match i natt för Sens som varit totalt chanslösa de tidigare två mötena inne i MSG. 4-1 och 4-1 har de matcherna slutat och jag tror Rangers har bra chans att ta detta till en Game 7. Rangers har enligt mig varit bättre i 4/6 matcher so far och på hemmais är man starka jämfört med Sens som visat upp rätt svagt spel borta hela säsongen. Jag kommer välja att spela Rangers FT före ML här då Sens helt enkelt har ett stort övertag i OT, samtidigt som Henrik Lundqvist har NHL sämsta statistisk i win % i OT…

Jag spelar därför

NY Rangers FT @ 2.00 med 4/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel


Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip