New York Rangers - Tampa Bay Lightning

Goalies: Raanta (probable) vs Buda (confirmed)

New York Rangers är B2B i natt efter att man igår besegrat Detroit Red Wings med klara 4-1. Antti Raanta förväntas starta igen efter att Henrik Lundqvist fortsätter jobba på rehabiliteringen av hans höft. Rangers var relativt överlägsna Wings igår även fast rödvingarna stack upp ett par gånger. Detrek Stepan gjorde ett viktigt mål som bröt hans längsta måltorka i karriären vilket tror jag är boost för hela laget och inte minst han själv. Rangers är riktigt bra i B2B matcher i år och är 9-2-0 denna säsong efter en vinst i B2B.

Tampa Bay Lightning har hittat formen och kanske kan man om man gör en bra avslutning ta sig till slutspel. Varje match är oerhört viktig för Bolts som just nu är 3 poäng efter Leafs om kampen om sista wildcardplatsen. Steven Stamkos är tillbaka på is och får man honom redo till spel kan man helt klart bli farliga, även en bit in i slutspelet. Hur som helst är varje match oerhört viktig och med 2 raka vinster för Bolts har man en god känsla i truppen. Peter Budaj förväntas starta och jag tycker Bolts ska ha en helt okej chans i natt mot B2B Rangers även om de är starka där. Bolts har som sagt spelat väldigt bra där 4-1 vinsten mot Minnesota Wild sticker ut.

Som sagt tror jag Botls kan ge Rangers en match här, men faktum att Rangers vunnit båda de tidigare mötena med laget i år gör att ja inte riktigt vågar gå på raka segern här. Jag tror Rangers på hemmais bör sätta en del puckar bakom Budaj som inte riktigt spelat in sig i match med sitt nya lag. Jag anser därför att Ö5.5 mål är bästa alternativet här och jag kommer alltså spela

NY Rangers - Tampa Bay Lightning Ö5.5 mål @ 2.04 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!
This is the stats tab
This is the post tip