Tysk hockey denna fredagkväll, och vad är bättre än att se Nurnberg - Krefeld kampera framför tv.n och ta en kall på det? Oslagbart!

Nurnberg är ett pålitligt hemmalag där man alltid trivs ypperligt. Förra säsongen var man ligans bästa hemmalag och även denna säsong är man det, tillsammans med Munchen.
Man sitter på ett lag med många äldre spelare som varit riktigt bra hockeyspelare såsom Dupuis, Steckel och Reinprecht för att nämna några. Dessa spelare är fortfarande riktigt bra för den tyska ligan och poängen trillar in.
Vid seger idag tar man över serieledningen och detta är en match som ska vinnas på ren kapacitet.

krefeld är ett av de sämre lagen i ligan, och bortaplan för detta lag är nog det värsta de vet. Denna säsong har man vunnit en bortamatch på straffar, en match som slutade 0-0. Kollar man denna säsongs bortamatcher inklusive träningsmatcher så har man tagit en seger på åtts försök. Man har tex förlorat med 6-2 mot Cardiff och på straffar mot Ravensburg, ett lag som spelar i tyska andraligan.
Senast förlorade man mot hopplösa Iserlohn med 3-5, där man inte imponerade.

Trots att gästerna har en del bra spelare i laget så är inte bredden lika stor som hos hemmalaget, och jag tror på klar seger.

Speltips: 1 hcp -1,5 vilket betyder att hemmalaget måste vinna med minst två mål och jag investerar 5u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip