NY Islanders - Arizona Coyotes

Goalies: Halak (confirmed) vs Domingue (confirmed)

NY Islanders har inlett säsongen med ett record på 1-3-0. Endast 1 vinst på dessa 4 matcher är inget godkänt resultat enligt mig. Man föll mot Rangers i öppningsmatchen och sedan Caps borta vilket är en mer förståelig förlust. Efter vinsten mot Ducks hemma tycker jag man fick se något på gång i Islanders, men man kunde inte ta några poäng mot Sharks senast trots en 2-1 ledning. Nu spelar man hemma igen i natt mot ett B2B Arizona Coyotes som har problem på målvaktssidan.

Arizona Coyotes spelade som sagt igår mot Montreal Canadiens där jag hade reket Coyotes U2.5 mål. Ett spel som hittade hem då Coyotes föll med 5-2. Price såg stabil ut den matchen och Coyotes hade svårt att hitta många farliga målchanser. Detta Coyotes som jag dock tycker har något på gång åkte på en rejäl smäll då målvakten Mike Smith skadade sig mot Senators. Det betyder att Louis Domingue går agera förstakeeper ett tag framöver vilket jag inte gillar för Coyotes. Som igår visade han upp en del osäkerhet och hans förmåga att tracka pucken är aningen långsam i mitt tycke. Laget är B2B i natt och bör inte vilja prioritera försvarsspelet efter att ha släppt in hela 15 mål på säsongens tre spelade matcher.

Islanders bör vara revanschsuget i natt och jag tror man bör vara hetare än ett Coyotes som är B2B. Lite tröttare i benen och bör fokusera på att inte ge bort turnovers. Det kommer kosta mot Tavares och CO. Islanders har dessutom vunnit 3 raka möten på hemmais mot Coyotes.

Jag gör det inte svårare än så att jag spelar

NY Islanders FT @ 1.87 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip