NY Rangers - Arizona Coyotes

Goalies: Raanta (probable) vs Domingue (probable)

NY Rangers tog en väldigt imponerade seger igår när man bortaslog Washington Capitals med 4-2. En match som Henrik Lundqvist var väldigt nöjd med. Man har visat att man fortfarande har kvaliteter att slå alla lag även fast man truppmässigt inte ser lika tunga ut som tidigare år. Spelare som Mika Zibanejad och Jimmy Vesey har verkligen levererat. I natt är man B2B och återvänder hem till Madison Square Garden där man vanligtvis trivs väldigt bra. Dock ställs man mot ett revanschsuget Arizona Coyotes som fått nån dag extra vila.

Coyotes som föll mot NY Islanders för två dagar sedan har haft problem sedan Mike Smith skadade sig. Jag tycker man inte har självförtroende i försvarsspelet när Louis Domingue inte alls utstrålat någon självsäkerhet. Man föll alltså med 3-2 senast och man bör vilja ta Rangers med storm i natt för att ge sig själva en rättvis chans till vinst.

Jag tycker Rangers är nedtrycka som för stora favoriter då man trots allt är B2B. Coyotes har ett offensivt skickligt lag och man kommer inte ge sig lätt i natt. För den som vill gambla kan Coyotes ML funka, men jag väljer stället att gå på översspelet. Detta eftersom Rangers ändå visade upp ett väldig fint spel mot Capitals igår och på hemmais ska man verkligen hitta nät minst 3 gånger bakom en skakig Domingue i Coyotes bur.

Jag spelar därför

NY Rangers - Arizona Coyotes Ö5.5 mål @ 1.934 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip