New York Rangers - Dallas Stars

Goalies: Pavelec (confirmed) vs Lehtonen (confirmed)

New York Rangers har imponerat stort under december och laget har en fin form på 7-3-0 senaste 10 matcherna. Man inledde december månad med att besegra Carolina Hurricanes klart med 5-1, följde upp med en 4-3 seger mot Pens. Sedan blev det repass mot tuffa Washington Capitals i bra form, men Rangers grottade inte ner sig utan studsade tillbaka dirket i derbyt mot New Jersey Devils senast då man vann med hela 5-2. Rangers spelade väldigt bra mot Devils och hade kontroll från början till slut och var aldrig hotat.

Dallas Stars har trots fint spel haft svårt att vinna matcher under december och laget står nu på 3 raka förluster. Laget hade 5 raka vinster i slutet av november och början av december där allt tycktes gå lagets väg. Offensiven och speciellt powerplay klickade och Radulov hade verkligen kommit igång. Nu har man dock inte haft samma flyt och tre förluster mot Preds, Blues och senast Vegas Golden Knights har gjort att man halkat ner till 5e plats i sin division. Senast mot Vegas spelade man faktiskt rätt bra och matchen var relativt jämn men det var Vegas som drog det längsta strået när väl det kom till kritan.

I natt gästar Dallas New York i hopp om att bryta sin förlustsvit. Man har valt att vila Ben Bishop och satsar i natt på Kari Lehtonen vilket alltid blir intressant då man aldrig vet vad man får från honom. Rangers har dessutom bekräftat att Henrik Lundqvist får ställa sig åt sidan och Ondrej Pavelec kommer starta sin 6e match för säsongen. Hittills har han bara spelat en match av sina vinster som gått under 5.5 mål och i natt ställs han mot ett lag med riktigt farliga forwards.

Senast dessa lag möttes blev det en rejäl explosion då Dallas vann i en galen match som slutade 7-6 till bortalaget. I natt har vi alla möjligheter att få en liknande match med två backupmålvakter som båda är kända för att göra lite tveksamma ingripanden.

Tror på öppen match med mycket chanser här och vi är som sagt vana att se Rangers gasa på 100% på hemmais, och Dallas är inte kända precis för att vara det stabilaste laget i ligan.

Därför spelar jag

Match: NY Rangers - Dallas Stars
Spel: Över 5,5 mål
Odds: 1.86
Insats: 3/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip