Natten till lördag så ställs NY Rangers och Vegas mot varandra i en förväntad underhållande match, och jag tror vi får se en del mål.

NY Rangers vann sin senaste match mot jumbon Arizona borta med 2-3, och där var powerplayspelet avgörande.
Man stod för två mål i spelformen och med bara 2.18 kvar av matchen sättet talangen Kaapo Kakko det avgörande målet, och det var hans andra mål för matchen.
Nu ställs man mot tufft motstånd på hemmaplan och just hemma har man vunnit 8/12 matcher, så man bör kunna stå upp bra här.

Man har offensiv kraft i laget i form av Zibanejad, Panarin, Krieder och Strome samt en glödhet Fox på backsidan som gjort 31 poäng på 29 matcher, så det finns kraft offensivt, och mot ett b2b Vegas så bör man kunna hota rejält framåt.
Saknas gör Blais och Shestyorkin samtidigt som Lundkvist och tidigare nämna Panarin är tveksamma

Vegas spelade match så sen som för ett dygn sedan och där blev det en 3-5 seger borta mot NJ Devils, och offensivt levererade igen.
Kikar man på de fem senaste matcherna så har det blivit fyra segrar samtidigt som man gjort hela 23 mål, så nu när skadeläget ljusnat så har man fått igång spelet.

Laget har en av ligans bästa offensiv med spelare som Karlsson, Marchessault, Pacioretty, Stone och Stephenson för att nämna några, så både spetsen och bredden är riktigt bra, och trots att man inte fått lång vila så bör man kunna göra en del mål framåt.
Saknas gör Eichel, Martinez och Patrick samtidigt som Roy är tveksam.

Här bör hemmalaget kunna utnyttja att Vegas inte fått lika lång vila, vilket bör kunna bädda för en del mål framåt. Samtidigt så har gästerna trummat igång ordentligt, speciellt framåt, och jag tror på en målrik och underhållande match.

Georgiev (Unconfirmed) - Brossoit (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip