AHL bjuder på en match mellan Ontario och San Antonio, där ett bolag sticker ut ordentligt mot övriga, jag jag hugger!

Ontario kommer från två respektingivande segrar då man slagit Stockton med 1-3 och senast San Diego Gulls hemma med 3-0.
Formen är det inga fel på och man har tagit poäng i nio av de tio senaste matcherna, och kollar vi hemmaspelet så står man på fyra raka segrar. Man ligger femma i den västra serien där man är näst bäst på hemmaplan bakom Chicago Wolves. Matt Moulson har varit med laget i 35 matcher och där har han skrapat ihop 35 poäng och varit en av de bästa spelarna i laget. Men det finns fler spelare som bidrar framåt och då tänker jag främst på Amadio och Mersch.

San Antonio ligger på plats 13 med 65 poäng, vilket är en poäng mer än hemmalaget. Men då har man spelat 61 matcher och Ontario har bara spelat 54.
San Antonio trivs klart mycket bättre på hemmaplan, vilket både spel och tabell visar. Lagets poängstarkaste spelare är Agozzino som har gjort 32 poäng och gjorde mål i segermatchen senast. Tvåa i den interna poängligan hittar vi Blais som gjort 28 poäng på 30 matcher. Denna kille har dock inte varit med på slutet och är oklar även i denna match.

Hemmastarka Ontario gästas av bortasvaga San Antonio och då Bwin har 1.80 i odds när flera andra bolag ligger under 1.70 (många under 1.60) så tycker jag vi får bra betalt!

Speltips: 1 och jag investerar 4u // TT

This is the stats tab
This is the post tip