Det tar ju emot, det gör det. Men att tippa med hjärtat har ju sällan givit några extra kronor för folk genom åren.

jag var själv helt oförstående över att Örebro valde (jo, det var precis vad man gjorde) Växjö i stället för Linköping i kvartsfinalspelet.
Växjö har bara blivit bättre och bättre för varje vecka som gått efter jul och jag står fast vid vad jag sa inför säsongen; Guldet hamnar i Småland till slut. Och inte i Jönköping.
Nu går det ändå inte att ifrågasätta valet. Spelarna och ledarna har mött både Växjö och Linköping och vet så klart bästa på egen hand vad som kunde vara minst svårt.
Jag var dock inte alls med på noterna.

Nu kommer till match med kniven mot strupen med underläge 2-3.
Och ser vi på hur matcherna har sett ut så är det fullt rättvist. Kanske till och med att det borde varit över med 1-4, redan nu.
Växjö har nollat Örebro vid två tillfällen.
Man vann borta med enkla 5-2 efter att ha visat musklerna framför båda kassarna och avgjort matchen där.
I det första mötet, då Örebro vann. Så handlade det om ett rån modell värre då Växjö spelade ut Örebro totalt under två perioder, för att sedan mirakulöst förlora. Den matchen vinner Växjö i normala fall 9 av 10 gånger.
Växjö ÄR och har varit det bättre laget. Man visar under större delen utav matcherna att de har varit med lite längre här.

För att Örebro ska lösa det här, då krävs det att Hudacek står på huvudet matchen igenom.
Vilket han så klart kan göra.
Men till de förutsättningarna, och Växjö till och med kommer ut här siffermässigt som en underdog, så kan jag bara rekommendera att spela Växjö. För de är numret större och, i min bok, den första kandidaten till ett SM-guld.

1-3 känns sunt (tyvärr)

This is the stats tab
This is the post tip