Ottawa Senators - San Jose Sharks

Goalies: Anderson (confirmed) vs Dell (probable)

Ottawa Senators är laget som verkligen är ett stort frågetecken i år. Sens som var så suveräna förra säsongen och tog sig hela vägen till Conference final mot Penguins har i år sett ut som ett gäng trötta pojkar. Speciellt efter traden av Matt Duchane har laget fallit ihop som en säck, och det bevisar lite hur viktig och bra Kyle Turris är. Hur som helst spelar man i natt hemma mot ett B2B San Jose Sharks som jag inte tycker imponerade igår mot Toronto Maple Leafs. Jag hade betydligt högre förväntingar på Sharks och jag blev därför aningen överraskad på oddsättningen här.

San Jose Sharks spelade alltså igår mot Toronto Maple Leafs, där jag trodde Sharks skulle fortsätta sin trend mot laget. Istället kom man till matchen med en väldigt defensiv inställning och man lät Leafs styra matchen precis dit man ville. Leafs hade många bra lägen och kunde dödat matchen tidigare då man mer eller mindre gav bort ett mål och hade ett mål som studsade emot laget turligt. Sharks skapade egentligen väldigt få riktiga målchanser och därför tror jag nattens match också blir tuff.

Sharks är alltså B2B i natt och ställer troligtvis Aaron Dell i mål. En backup som i år varit riktigt bra i hans starter med ett GAA på 1.98 och SV% 93.4. Dock såg laget riktigt segt ut mot Leafs, och nu spelar man andra matchen på lika många dagar. Sens har som sagt inte sett bra ut och ligger väldigt risigt till. Laget måste börja vinna nu innan det är för sent att ta sig till slutspel, en position jag tycker man borde lösa med det lag man har. På hemmais ser jag oavsett Sens som favoriter mot ett lag som är B2B och därför måste jag spela Sens här som underdogs.

Nattens spel blir därför

Match: Ottawa Senators - San Jose Sharks
Spel: 1 money line
Odds: 2.05
Insats: 3/7u
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 01:30

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip