Ottawa Senators - Tampa Bay Lightning

Goalies: Condon (confirmed) vs Vasilevskiy (probable)

Ottawa Senators fortsätter att imponera och laget är helt klart ett av de hetaste lagen såhär sista spurten innan slutspelet. Sens ligger fortfarande två i Atlantic Division efter Montreal, men laget spelar som det bästa laget i den divisionen. Man har 6 raka vinster och 8-2-0 senaste 10 matcherna då man 4-2 besegrade Colorado Avalanche senast. Bobby Ryan och Kyle Turris som var frågetecken inför natten match är bekräftade att spela i natt.

Tampa Bay Lightning rekade jag i ett överspel igår mot NY Rangers. Jag trodde faktiskt lite på Bolts i den matchen. Bolts vann med 3-2 men lyckades inte göra 4-2 i öppen kasse trots en del tid. Så tråkigt med felval där. Hur som helst är laget B2B i natt och ställs för en ny tuff match. Igår mot Rangers var man helt klart spelmässigt underlägsna och jag tycker egentligen inte man förtjänade vinsten. Brayden Point hade en riktigt fin match och han var skillanden mellan lagen då han med sina 2 mål blev nyckeln till segern.

I natt är alltså Bolts B2B medan Sens fått vila sen i söndags. På hemmais ska Sens vara det spelförande laget. Sens är helt okej hemma med sitt record på 19-10-6 mot Bolts bortarecord på 14-15-6.

Jag tror helt enkelt på att Sens utnyttjar Bolts lite tröttare ben i natt och spelar därför

Ottawa Senators ML @ 1.746 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip