Ottawa Senators - Toronto Maple Leafs

Goalies: Condon (confirmed) vs McElhinney (probable)

Ottawa Senators går som tåget just nu med 2 raka vinster och är 6-3-1 senaste 10 matchera. På hemmais är man riktigt bra i år med 13-6-4 och trots att laget är utan sin förstakeeper Anderson som kämpar för sin fru och familj tycks laget vara en slutspelskandidat i år. Senast tog man en imponerande seger mot ett av NHL:s bästa lag Pittsburgh Penguins med klara 4-1. En match som man var effektiva i där man gjorde mål på de chanser man fick samtidigt som Mike Condon spelade väldigt bra och höll Penguins målchanser i schack!

Toronto Maple Leafs är B2B efter gårdagens seger mot NY Rangers. En seger på bortais inne i MSG är inte en dålig prestation. Leafs vann med klara 4-2 och hade kontroll hela matchen då man tidigt tog ledningen i match och höll sedan Rangers inom ett kontrollerbart avstånd resten av matchen. William Nylander inledde målskyttet bakom Lundqvist som inte alls såg vass ut igen.

I natt tycker jag att jag hittat en intressant spel mellan dessa lag. Sens med sin fina form på hemmais borde kunna kontrollera ett B2B Leafs, men det jag sett av Torontolaget på slutet gör att jag tror vi kan få en målrik historia. Curtis McElhinney blev upplockade från waivers av Leafs för 1 vecka sedan och förväntas göra sin första match för Leafslaget i natt. Han är en ok 2a keeper som spelat en del säsonger i Jackets, men nu har han ett helt nytt försvar framför sig som dessutom bör vara lite trötta från gårdagens match. Jag tror det blir en tuff uppgift för honom i natt mot ett formstarka Sens. Samtidigt går det inte att undgå Leafs unga och snabba forwards. Matthews, Nylander, Marnier osv… Tror vi kan få ett målkalas här i natt och Ö5.5 mål ligger just nu på höga 1.909. Jag tycker det känns mycket bra och spelar därför

Ottawa Senators - Toronto Maple Leafs Ö5.5 mål @ 1.952 med 3/7 units hos Pinancle Sports.

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip