Philadelphia Flyers - Calgary Flames

Goalies: Stolarz (confirmed) vs Johnson (probable)

Philadelphia Flyers föll tungt mot NY Rangers med 3-2 i en match där man var på hälarna i 2 perioder. I tredje perioden stickar man upp väldigt bra och spelar faktiskt ut Rangers stundtals. Laget plockar målvakten och skapar ett enormt tryck mot Lundqvist och det spelet man visade upp sista 5 minutrarna tar man med sig i nattens match. Flyers som annars har ett frågetecken på målvaktsfronen väljer att låta Anthony Stolarz starta nattens match och det är alltid intressant att se debutanter spela.

Calgary Flames har ”snott” två vinster i rad mot Columbus Blue Jackets och senast mot Boston Bruins. Senaste vinsten mot Bruins var väldigt imponerande då man vanligtvis har svårt mot björnarna och Chad Johnson som vanligtvis är en medelmåttig målvakt i NHL har storspelat.

Nu möter man ett Flyers som bör vara på tårna från start denna match. På hemmais ska laget vara speldrivande men man möter ett Flames som är grymt bra på att utnyttja turnovers. En sak som Flyers brukar bjuda mycket på. Lägg där till en debuterande 22 åring i målet så tror jag vi kan få en målrik match här. Flyers bör kunna pressa på bra och göra 3 mål, men Flames känns farliga. 3 mål kommer minst krävas för vinst tror jag här och därför känns Ö5.5 mål väldigt bra när vi får hela 2.20 på detta.

Nattens spel blir alltså

Philadelphia Flyers - Calgary Flames Ö5.5 mål @ 2.20 med 3/7 units hos Pinnacle Sports