Philadelphia Flyers - Columbus Blue Jackets

Goalies: Mason (probable) vs Bobrovsky (probable)

Philadelphia Flyers krigar just nu om en slutspelsbiljett och det kommer bli en hård kamp för Flyers. Laget har inte alls spelat så bra som man behövt och har endast vunnit 4 matcher de senaste 10 man spelat. Laget har nu 2 raka förluster efter att man 2-1 förlorat mot Boston Bruins i helgen. En match som sved rejält för detta slutspelsjagande Flyers. Matchen var egentligen en jämn sådan där Flyers spelade väldigt bra i första perioden. Man hade bland annat ett 5 mot 3 som man borde utnyttjat bättre än vad man gjorde. Matchen stod 1-1 och båda lagen hade chanser att avgöra, men tillslut var det en slumppuck som med ynka 4 sekunder kvar av matchen hittade in bakom Mason vilket kostade Flyers samtliga poäng.

Columbus Blue Jackets, succélaget i år har dock börjar bete sig mänskligare än vad man tidigare gjort. Laget ligger på en tredjeplats i Metropoolitan Division, men man är långt före fyran poängmässigt, vilket betyder att man till största sannolikhet kommer ta sig till slutspel. Laget har vunnit de 6/10 senaste man spelat, men föll mot Buffalo Sabres med 5-3 senast i B2B mötet där man vann mot samma Sabres dagen innan med 4-3.

Inför nattens match gästar Jackets detta Flyers som man haft bra koll tidigare år. Senast lagen möttes vann Jackets med 2-1 och man har vunnit de 8/10 senaste mötena. I mina ögon känns Jackets betydligt mer säkra än Flyers som jag varje match tycker blandar och ger. Det sena målet mot Bruins tog nog hårt mentalt på Flyers och jag sätter ett frågetecken på hur deras feeling i laget är. Hur som helst är Jackets ett betydligt mer stabilt lag är Flyers och jag tycker vi får ett väldigt högt odds på bortaseger då jag hade förväntat mig ungefär 10 punkter lägre.

Jag kommer därför spela

Columbus Blue Jackets ML @ 1.909 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip