Philadelphia Flyers - Dallas Stars

Goalies: Mason (probable) vs Niemi (probable)

Philadelphia Flyers stod för en galen insats senast då man slog Edmonton Oilers med 6-5. Att Flyers vann på förhand var kanske inte det mest häpnadsväckande men på sättet man gjorde det. Man låg nämligen under med 2 mål, hela 3 gånger i matchen. 0-2, 2-4 och 3-5 innan man alltså gjorde 3 raka mål och vände matchen i tredje perioden. Nu måste jag faktiskt säga, oavsett att Flyers bedrift är grym, att man blev bjuden på segern då 3 av dessa mål var horribla turnovers från Oilers i egen zon.

Dallas Stars säsong får inte godkänt med tanke på vad laget hade för förväntningar inför. Laget ska vara ett topplag med en blandning av skadeproblem och underprestartion har lett till att man fallit bort i toppsnacket på slutet. Dock spelade man riktigt bra mot Preds i 5-2 vinsten senast. Och det absolut viktigaste enligt mig var att topptrion Jamie Benn, Jason Spezza och Tyler Seguin alla gjorde mål, och riktigt kvalitativa!

Bolagen har enligt mig tryckt ner Flyers som aningen stora favoriter. Visst på hemmais är Flyers riktigt svårslagna och laget har riktigt bra form med 7 raka segrar. Dock tycker jag Stars är på uppgång medan Flyers kom undan med hjärtat i halsgropen mot Oilers. Tycker 2.25 känns klart spelvärt på Stars och jag testar! Med tanke på att båda lagen spelade hawaiimatcher och denna match startar tidigt tror jag också på en match med lägre tempo, även fast detta i grunden är två lag som gillar fartfylld hockey. U5.5 mål eller U6.0 mål kan vara alternativ om man inte håller med om Stars.

Hur som helst spelar jag

Dallas Stars ML @ 2.25 med 3/7 units hos Nordicbet

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!
This is the stats tab
This is the post tip