Philadelphia Flyers - Florida Panthers

Goalies: Mason (confirmed) vs Reimer (probable)

Philadelphia Flyers imponeras jag av just nu och man visar upp väldigt bra hockey för tillfället. Jag måste påstå att Flyers i dagsläget är i toppform och man skapar många chanser varje match man spelar. PP ser riktigt harmoniskt ut med Simmonds framför mål som gör livet ett helvete för alla målvakter. Senast slog man Preds med 4-2 on the road i en på förhand svår bortamatch. Flyers slog innan dess Chicago Blackhawks på hemmais och man har radat upp många fina insatser.

Florida Panthers spelade igår en tuff match mot Boston Bruins. Efter att legat under med 1-0, 2-1 och 3-2 tog man sig tillbaka till 3-3 och fixade OT. Dock lyckades Bruins återigen göra det matchvinnande målet men Panthers får vara nöjda med den insatsen. Man är B2B i natt och troligtvis startar James Reimer. En målvakt jag verkligen inte tycker håller speciellt hög nivå. Jag anser honom var en väldigt ojämn målvakt som ofta ligger fel i position och bjuder på billiga mål. En munsbit för Flyers skulle ja tro.

Nej jag gillar verkligen det jag ser av Flyers för tillfället och mot ett B2B Panthers med 2 raka förluster i ryggen bör man lösa matchen. Jag är förvånad att vi fått ett såpass högt odds som 1.80 på Flyers ML då jag förväntade mig något i 1.70?

Jag spelar alltså


Philadelphia Flyers ML @ 1.80 med 4/7 units hos Nordicbet

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip