Philadelphia Flyers - New York Rangers

Goalies: Mason (probable) vs Lundqvist

Philadelphia Flyers kommer senast från en 4-2 förlust mot Tampa Bay Lightning. En match som jag tyckte man spelade helt okej i och förtjänade inte att ligga under efter första perioden. Victor Hedman lyckades sätta 1-0 med 3 sekunder kvar av första perioden men Flyers kom ut i andra helt ombryta och körde på. Två mål lyckades man äntligen hitta in bakom Vasilevskiy och det såg väldigt bra ut inför tredje. Men som så många gånger förut lyckades Tampa hitta tillbaka i matchen i tredje perioden efter att utnyttjat några turnovers av Flyers och man lyckades alltså vända tillbaka till 4-2.

NY Rangers åkte väl egentligen på säsongens första rejäla plump då man sett oerhört bra ut hela säsongen. Man lyckades ju slå Penguins med 5-2 efter en osannolik match för några dagar sedan då Pens ledde med 2-0 efter första perioden. Efter det fortsatte Pens dominera men fick inte in 3-0 och istället lyckades Rangers få studsarna med sig och hade på några konstiga sekvenser vänta matchen. Nu fick Pens revansch senast då man körde över detta Rangers med hela 6-1. Lundqvist blev utbytt men egentligen var det Pens som var för bra för dagen. Inte mycket att säga och det är bara för Rangers att ladda om.

Ikväll har vi tidig match och det brukar vanligtvis betyda att spelarna skippar morgonispasset. På såsätt brukar också matcherna ha ett lite lägre tempo i början och denna matchup mellan Rangers och Flyers brukar historisk sätt ha lågt tempo + lowscoring.

Tänker mig en tajt match med ett Rangers som inte vill slarva som man gjorde mot Pens mot ett Flyers vet om Rangers snabbhet. Tänker därför lowscoring.

Jag kommer spela U6.0 mål istället för U 5.5 mål men den funkar också.

Kvällens spel blir alltså

Philadelphia Flyers - New York Rangers U6.0 mål @ 1.71 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip