Pittsburgh Penguins - Nashville Predators

Goalies: Murray (probable) vs Rinne (probable)

I natt spelas Game 5 i Stanley Cup-finalen mellan favoriterna Pittsburgh Penguins och årets sensation Nashville Predators. Ställningen i matchserien är just nu helt jämn då båda lagen har vunnit sina två matcher på hemmais. Något säger mig att nattens match blir helt avgörande över utgången på denna finalserie!

Jag har nog tjatat enormt mycket över att jag tycker Nashville varit det lag som spelat bäst hockey över dessa fyra matcher som hittills spelas. Ni som följ mig vet att jag var väldigt arg och bitter över att Preds inte fick med sig någon av de två första matcherna trots spelmässigt överlägsenhet.

Dock verkar rättvisan segrat och Preds visade varför man är det bättre laget av dessa under de två hemmamatcherna i Bridgestone arena. 5-1 och 4-1 talar sitt klara språk och lägg där till att Pekka Rinne hittade tillbaka till storformen gör att jag tycker vinden fortsätter att blåsa med Preds.

I natt saknar man dock sin sjunde spelare på isen då matchen spelas i Pittsburgh. Matt Murray som var den stora hjälten förra säsongen när Pens vann SC har inte alls presterat under den här finalserien och hade jag varit coach för Pens hade jag nog startat Fleury i natt. Det är fortfarande obekräftat om vem som startar för Pens.

Det råder ingen tvivel om att Pens kommer höja spelet i natt, men just nu har Preds ett enormt självförtroende i laget och jag har svårt att se Pens stoppa de. Dock hemmais för ett av ligans absolut bästa lag gör att man inte kan räkna bort de här. Ingen av matcherna har slutat oavgjort än och det känns som nattens match kan bli en riktig nagelbitare.

Var inne på att reka krysset (Spelas personligen @ 3.90). Spelar istället Nashville Predators X2 då jag som sagt håller Preds som det bättre laget här. Tror matchen kan gå till OT och då funkar även Preds ML @ 2.35.

Hur som helst blir nattens spel

Nashville Predators X2 @ 1.775 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel


Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip