Pittsburgh Penguins - Ottawa Senators

Goalies: Fleury (probable) vs Anderson (probable)

Game 2 i Eastern Conference Finals där Ottawa Senators oväntat tagit kommandot i serien mot favoriterna Pittsburgh Penguins. Sens fortsätter att spela tajt och är verkligen svårslagna där man vann Game 1 med 2-1 efter OT.

Game 1 kändes som en match Penguins skulle styra från start, men det var istället Ottawa som var det spelförande laget. Fick en känsla som jag hade mellan Capitals och Leafs där Game 1 alltid är lite nervös för en favorit och när Sens kommer till matchen med så gott självförtroende är det svårspelat. Vem om inte stekheta J.Pageau skulle göra 1-0 för Sens i slutet av första perioden och detta stod sig hela vägen till slutet av tredje där ryska superstjärnan E.Malkin satte kvitteringen serverad av Kunitz. Matchen till OT där Bobby Ryan avgjorde efter ca 5 minuter.

I natt är det upp till bevis för Penguins. Sidney Crosby tyckte jag var osynlig i Game 1 och jag räknar med att han höjer sig i natt. Nyckeln för Pens blir som vanligt att få stopp på Erik Karlsson som styr hela Sens offensiva spel, med detta är något jag tror man fixar. Man brukar ha bra koll på Sens spelstil på hemmais och jag ser laget ändå som klara favoriter trots att man föll i första matchen.

Jag kommer alltså spela på hemmaseger efter ordinarie speltid så nattens spel blir alltså

Pittsburgh Penguins FT @ 1.833 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel



Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip