Pittsburgh Penguins - Philadelphia Flyers

Goalies: Murray (confirmed) vs Mason (probable)

Pittsburgh Penguins har åkt på två raka förluster efter att man 4-3 förlorat mot NY Islanders efter straffar. Matchen var en väldigt sevärd sådan där Islanders spelade riktigt bra. Första perioden dominerades av Islanders som bland annat hade 3 ramträffar. Pens gjorde sedan det man brukar göra, dvs utnyttja sina målchanser och skaffade sig en 1-0 ledning. Islanders kom tillbaka och spelade till sig 3-2, men Matt Cullen kvitterade i mitten av tredje perioden och tog matchen till en mållös övertid. Straffarna vann sedan av Islanders och Pens behöver hitta en seger i jakten om President Trophy.

Philadelphia Flyers är B2B i natt efter att man 1-0 förlorade mot Columbus Blue Jackets. En riktigt orättvist vinst, där man spelade riktigt bra. Neuvirth tillsammans med Flyers D, spelade riktigt bra och förtjänade bättre. Bobrovksy blev matchhjälte för Jackets då han räddade samtliga 36 skott han fick på sig.

I natt kommer alltså Flyers gästa Penguins som väldigt sällan förlorar 3 raka matcher. Dock tror jag de kommer med bra självförtroende ändå pga av den fina insatsen man gjorde igår. Flyers kommer dock behöva spela smart här och inte ge sig in i hawaiihockey då man bör vara aningen tröttare i benen än Pens och därför tror jag vi kan få en målsnål match. Bolagen har dessutom satt en intressant lina på 6.5 och den måste jag testa..

Jag kommer alltså spela

Pittsburgh Penguins - Philadelphia Flyers U6.5 mål (inklusive OT/SO) @ 1.793 med 4/7 units hos Pinnacle Sports