SPELVÄRDE!
Kinesiska Red Star Kunlun som gjorde sin första säsong i KHL förra säsongen har känt på ligan och vet vad som krävs för att vara med och slåss mot topplagen. På onsdag morgon möter dem allt annat än ett topplag, Lada Togliatti som jämnt och ständigt är ett bottenlag, åker flyg från Magnitogorsk där man gick på sin senaste mina, hela vägen över Kazakstan för att landa vid LeSport Center i Kina.

Där kommer laget gå på sin nästa mina.. Kunlun. Det "kinesiska" KHL-laget med endast en kines har inlett säsongen på det sätt som förväntats, bättre än de sämsta men en bit upp för att rå på de allra bästa. Det är ett lag med några kändisar ifrån SHL för er som har koll på det. Andreas Thuresson och Greg Squries är exempel på spelare som laget besitter. De största stjärnorna hittas i de tidigare NHL-spelarna Wojtek Wolski och Andrei Kostitsyn. Det är ett kontinentalt lag som spelar för Kunlun, hela tio nationer representeras i laget, varav två spelare ifrån Ryssland. Tittar man på Lada så ser det annorlunda ut. Fyra länder representeras, och förutom 25 ryska spelare har man max en ifrån de resterande tre länder som representeras.
Det har funnits stjärnor tidigare i Lada, men det var en stund sedan nu, Alexander Syomin är nog den bästa spelaren i nutid som spelat för Lada, men mycket mer än så är det inte.

Tabellen
11 Red Star Kunlun 16 8 0 6 37:38 -1 27
26 Lada Togliatti 17 2 0 12 26:44 -18 10

Red Star Kunluns fem senaste hemmamatcher.
Red Star Kunlun 2-1 Avtomobilist
Red Star Kunlun 2-0 Vityaz Podolsk
Red Star Kunlun 2-0 Slovan Bratislava
Red Star Kunlun 3-4 CSKA Moskva (OT)
Red Star Kunlun 0-4 Jokerit

Det ser ganska talande ut i mina ögon, man har kontroll mot de "sämre" lagen, och måste kämpa mot de bättre för att ha en chans. 0-4 mot Jokerit det enda resultatet som kan ses som dåligt av dessa fem matcher, det är även matchen som är längst här ifrån om man ser till datum.

Lada Togliattis fem senaste bortamatcher.
Magnitogorsk 2-0 Lada Togliatti
Lokomotiv Yaroslavl 2-1 Lada Togliatti
HC Dynamo 3-2 Lada Togliatti
Dinamo Minsk 2-0 Lada Togliatti
SKA St. Petersburg 3-1 Lada Togliatti

Det är inga jättesiffror som laget förlorat med, men man förlorar, jämnt och ständigt. Efter fulltid har laget bara vunnit två matcher på 17 försök, vilket är mindre smickrande.

Ladas senaste match spelades 1/10 borta mot Magnitogorsk och Red Star Kunluns senaste match spelades hemma mot Avtomobilist 30/9. Med en dags extra vila i benen och ett Lada som suttit på ett flygplan en längre stund så ser jag inte att Red Star Kunlun kommer tappa poäng här.

Red Star Kunlun vinst till 1.75 hos bet365 plockas med 5/6U

This is the stats tab
This is the post tip