Lite AHL inatt vid sidan av NHL, och jag har hittar ett fint odds i mötet mellan Rockford Ice Hogs och Clevland Monsters.

Rockford kommer till match med en seger på de fem senaste, och formen pekar inte spikrakt uppåt direkt. Man har dock mött lite halvtufft motstånd och här är det hemmaplan som gäller, vilket jag ser som en stor fördel inatt.
På hemmaplan har man tagit 16 segrar på 28 matcher och har 89-86 i målskillnad, och jämför vi det med bortaspelet som visar nio segrar på 23 matcher och en målskillnad på 70-72, så ser vi att man trivs bättre på hemmaplan.
På slutet har Delia fått vakta kassen, men senast var Berube tillbaka och gjorde en stabil insats mellan stolparna, och som det ser ut så är det han som får förtroende igen, vilket är en fördel.
Man har Matthew Highmore i laget, en spelare som kommer från QMJHL inför säsongen och som tagit för sig rejält med sina 20 mål och elva assist på sina 51 matcher.

Clevland ligger sist i tabellen, och det med ganska stor marginal. Den stora akilleshälen som laget har är bortaspelet som är katastrofalt, och man har bara tagit fem segrar på 21 matcher med 44-71 som målskillnad till skillnad från hemma där man iallafall tagit tio segrar på 26 matcher.
Man kommer från sju raka hemmamatcher där det blev två segrar, där ingen av segern kom under ordinarie tid. Man sprattlar till ibland och skräller till det som tex vid 0-5 segern mot Milwakuee för ett tag sedan, men det händer inte ofta man vinner två raka matcher.

Att Clevland är favoriter på bortaplan köper jag inte alls, och raka 1an lockar en del, men väljer att köra Moneyline och gå lite "safe".

Speltips: 1 Moneyline och jag investerar 4u // TT

This is the stats tab
This is the post tip