Gårdagens spel på Almtuna satt lika bra som bakfyllan sitter idag.. Almtuna vann med 2-0 och spelet satt till fina @2.21 med den lite tyngre insatsen 3.5 units. Idag är det så många fina matcher på schemat men spelet som jag fattat mest tycke för är Färjestad att vinna borta mot Rögle till härliga 2.13. Den spelar jag med 3/5U hos Pinnacle !

Rögle:
Ja, som ni märker fortsätter jag spela mot Rögle efter landslagsuppehållet. Nu har man fyra raka förluster och det börjar nog råda lite panik i Rögle när man nu bara ligger en poäng före nästjumbon Djurgården. I Rögles senaste match hemma mot Luleå så tycker jag inte att det var mycket som stämde. Man byggde inte upp offensiven på något bra sätt utan det var nästan hela tiden soloprestationer som ledde dram till målchanser/mål. Dessutom läckte Oscar Dansk alldeles för mycket bakåt och släppte in några märkliga mål. Det är nog inte mycket som känns bra i Rögle-lägret just nu och dessutom har man en hel hög med spelare på frånvarolistan. Att en spelare som Almen Bibic är borta exempelvis är raka motsatsen vad som behövs för Rögle just nu. Rögle är dessutom bedrövligt dåliga hemma. På NIO matcher har det blivit osannolikt dåliga sex poäng. Nej, detta blir nog ännu en tung kväll för lagen som Ängelholm.

Färjestad:
Färjestad kommer från två riktigt tuffa förluster mot två riktigt bra lag. Först torsk mot HV71 med 3-1 på bortais och nu senast övertidsförlust mot Frölunda med 3-4. Förra matchen mot Frölunda tycker jag dock var en match där Färjestad stora delar av matchen var det bättre lag, man skapade farliga chanser och låste Frölunda ganska bra. Två mål som Frölunda gjorde var riktigt skit/tur-mål, men dem räknas ju också. Kort och gott gjorde Färjestad en mycket fin insats. Innan dessa två förluster hade Färjestad fyra raka segrar så det är absolut inget fel på formen. Färjestad är dessutom ett riktigt starkt bortalag. På åtta bortamatcher har man tagit sexton poäng vilket blir ett snitt på två poäng per match och det är otroligt starkt för att vara på bortais. Det är bara Karlskrona som har varit bättre borta. Färjestad är ett topplag med god form och fint spel, Rögle är ett bottenlag med mycket problem just nu, Färjestad tar detta.

Match: Rögle-Färjestad
Spel: Färjestad -0.5
Odds: @2.13
Insats: 3/5U
Bolag: Pinnacle
Spelstopp: 16.00

Lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder) OBS: Det kommer fler spel på twitter.

Trevlig lördag!

Keep moving forward!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip