Rögle-Frölunda, en intressant match där den absoluta botten möter den absoluta toppen, Frölunda ligger på en andra plats i tabellen bara sämre målskillnad än Växjö på första. Frågar ni mig så tyder det mesta på att detta kommer bli en oerhört tuff kväll för Rögle. Jag spelar Frölunda -1 till @2.16 hos Sportmarket med 3/5U.

Rögle är inne på en skrämmande förlustsvit, det är faktiskt så mycket nu som 10 raka förluster nu och då är de inte direkt konstigt att vi hittar dem längst ner i skiten heller. Det är inte lätt för Rögle på något vis, man saknar en hel del folk, senast saknades Daniel Widing, Sebastian Wännström, Matt Fraser, Viktor Lindgren, David Åslin och Mattias From. Jag har rätt svårt att se hur Rögle ska kunna vända på detta och jag tror verkligen inte man kan vända det mot Frölunda ikväll. Rögle är dessutom seriens överlägset sämsta hemmalag med 13 inspelade poäng på sina 19 spelade hemmamatcher, helt bedrövligt.

Även Frölundas form är lite svajig, tycker vissa iallafall. Personligen tycker jag inte alls det är konstigt att förlora sina 3/4 matcher. Frölunda har haft oerhört tuffa matcher, förlusterna har kommit mot Skellefteå hemma, där man faktiskt gjorde en bra match. Innan det hade man förlorat mot Växjö borta med klara 4-1 och nu i sin senaste match så tappade man en 2-0-ledning mot Brynäs hemma i Scandinavium och föll tillslut med 2-4. Frölunda som ledde serien så stort ett tag har nu tappat det och ligger bakom Växjö som idag spelar en tuff(?) bortamatch mot Luleå så det finns goda möjligheter för Frölunda att återta serieledningen vid vinst mot Rögle ikväll, en chans som jag är rätt säker på att man inte vill missa. Dessutom är nog revanschlustan riktigt stor efter en period med tre förluster inom loppet av tre matcher, det är faktiskt Frölundas svagaste fyra matcher på hela året så det kommer man vilja vända ikväll. Frölunda är bättre än Rögle på alla positioner och ska bara väsa hem tre poäng till Göteborg ikväll!

Match: Rögle-Frölunda
Spel: Frölunda -1
Odds: @2.16
Insats: 3/5U
Bolag: Sportmarket
Spelstopp: 18.30

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Keep moving forward!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip