Match mellan två lag med storform, Rögle och Linköping. En match där jag tror vi kan få se en hel del mål och spelar Ö5.5 mål till @2.65 med glädje hos Nordicbet . 3/5U som vanligt.

Rögle bara kör. Från att ha varit helt uträknade så har man nu tagit fyra raka segrar och inkasserat 11/12 möjliga poäng. Man har nu passerat Leksand och ligger på en trettonde plats. Det är 10 poäng upp till Örebro och åtta omgångar kvar att spela. Med andra ord inte helt omöjligt. Rögle har dessutom Örebro hemma i den näst sista omgången, tänk vilken sinnessjuk ångestmatch om lagen skulle slåss om vilka som ska hamna ovanför sträcket och inte. Ikväll möter man Linköping på hemmais och det är ju självklart en jättetuff match man har framför sig. Det jag anser Rögle får förlita sig på i denna match är deras offsensiv. Rögle är trots allt de lag i SHL som släpper in allra flest mål, ett snitt på 3.1 mål per match som man släpper till bakåt. Dock gör man en hel del mål framåt, man har gjort 100 mål denna säsong, med 100 mål framåt placerar man sig som de tionde bästa laget inom målskytte vilket inte är så tokigt för ett lag som ligger på delad jumboplats.

Linköping är ett väldigt offensivt lag som dock bara ligger sjua i måltabellen med sina 111 mål framåt. Det ger ett offensivt målsnitt på 2.5 mål framåt per match. Linköping målsnitt har dock blivit klart skarpare sedan årsskiftet, 2017 har man producerat 2.93 mål framåt per match i snitt. Ikväll möter man som sagt ett Rögle med svag defensiv. Om man tittar på hur det gått när lagen möts tidigare denna säsong så slutade det senaste mötet målsnålt då Linköping besegrade Rögle med 2-1 på hemmais. De två tidigare mötena denna säsong slutade 2-2 och 5-2 LHC. Det är andra lag nu, men vi tar ändå en liten kik på förra säsongen, de två sista mötena mellan lagen där slutade galna 7-2 och 6-6, hoppas dem kan bjuda på något liknande ikväll.

Match: Rögle-Linköping
Spel: Över 5.5 mål
Odds: @2.65
Insats: 3/5U
Spelstopp: 19.00
Bolag: Nordicbet

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Keep moving forward!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip