Förutom spelet på Skellefteå som ligger under fliken "Dagens bästa spel" så kommer jag även att testa överspelet mellan Rögle och Luleå. Ett spel som känns givet på förhand, jag spelar detta spel till @1.729 hos Pinnacle med 3/5U.

Rögle:
SHL:s klart mest krisande lag för tillfället är Rögle. Det råder det inga tvivel om. När Rögle i tisdags förlorade borta mot Brynäs med 4-3 så var det den sjätte raka matchen utan poäng för laget från Skåne. Man ligger tillsammans med Leksand sist i tabellen. Jag har sett en del matcher med Rögle i år och den senaste jag såg, mot Brynäs var en sjuk match. För att vara ärlig borde Brynäs gjort 6-7 mål. Men Brynäs lyckades på något sjukt sätt bara få in fyra puckar och matchen slutade 4-3 till Brynäs favör. Försvarsspelet var oerhört dåligt och det kanske inte är så konstigt med tanke på alla skador man har. Dock är man oerhört vassa framåt. Inte alls många lägen för Rögle men när man väl får fram lägena så är dem farliga och effektiva. Tre mål gjorde Rögle och hade faktiskt bud på fler. En OERHÖRT het spelare är Sebastian Wännström som leder poängligan med sina 11 poäng (6 mål, 5 ass). Rätt otroligt att man kan leda poängligan i ett lag som ligger sist. I Rögles matcher denna säsong så har det varit ett oerhört högt målsnitt. Målsnittet ligger på GALNA 6.44 mål per match och då pratar vi regular time. 7/9 matcher denna säsong har slutat med 5 mål eller mer vilket innebär att vår lina skulle ha suttit 9 gånger. Jag tycker 1.72 på över 4.5 mål är för högt faktiskt. Det känns som att Luleå kommer ta detta men jag vill inte röra dem till @2.00. Överspelet lockar klart mest då Rögle trots allt visat sig vassa framåt.

Luleå:
Luleå placerar sig just nu på sjätte plats i tabellen med 15 poäng. Luleå har varit oerhört upp och ner denna säsong och det är lite svårt att sätta fingret på hur deras form är. Man skulle kunna säga att dem vinner ungefär varannan match, men en sak kan man säkert säga och det är att det varit rätt så underhållande matcher som även varit ganska målrika. I Luleås matcher denna säsong har målsnittet legat på 4.88 mål per match regular time. En anledning varför jag tror att det kan bli målrikt ikväll är för att Luleå har visat att man kan göra många mål mot lag som inte har ett jättebra försvar, man gjorde exempelvis fyra mål mot Linköping, fem mål mot Leksand, tre mål mot Djurgården och nu senast fyra mål mot Malmö. Ikväll möter man ett lag som inte har så bra koll på defensiven minst sagt och man kommer stärkta från den fina segern mot Malmö i tisdags så ikväll tror jag verkligen Luleå kan leverera framåt!

Match: Rögle-Luleå
Spel: Över 4.5 mål
Odds: @1.729
Insats: 3/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19.00

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg!

Keep moving forward!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip