Efter Karjala Cup så börjar hockeyligorna dra igång igen. Här är det dags för SHL där vi får se ett bottenmöte mellan Rögle och Mora.

Rögle ligger sist i SHL och formen var verkligen usel med sex raka förluster inför uppehållet. Nu har man hunnit finslipa på de detaljer som inte funkat och kanske har man fått ordning på spelet. Jag tycker att man har en rätt bra offensiv, trots att man inte öst in mål hittills. Försvarspelet är däremot katastrof, och man är det laget som släppt in flest mål.
Man brukar på målrika matcher och på hemmaplan har man gått över 4.5 linan i sex av sju matcher, och totalt har elva av 15 matcher gått över linan.

Mora rosar inte heller marknaden och man ligger två placeringar ovanför Rögle. Precis som hemmalaget finn sett brister i försvaret och man har släppt in näst flest mål i serien. Målrikt brukar det även bli i Moras matcher där elva av 16 matcher gått över linan.

Jag tror det kommer bjudas på mycket chanser under matchens gång, och om inte målvakterna spikar igen fullständigt så bör vi gå över denna lina rätt lätt.

Speltips: Över 4.5 mål och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip