Rysk hockey under lunchen där Sibirskie Snaipery gästas av Omskie Yastreby.

Sibirskie Snaipery ligger trea i sin serie och man har spelat ihop 104 poäng på 52 matcher. Även om det är teoretiskt möjligt att man missar slutspel så finns det ingen som tror på det, då man måste ha högsta möjliga otur.
Nu vill man jaga andraplatsen som innehas av Stalnye Lisy som har fyra poäng mer. Nu är det hemmaplan och där har man spelat bra med 19 segrar på 26 matcher, och målskillnaden visar 88-54. Man åkte på en riktig skrällförlust senast mot Altay med 1-0, ett lag man slog med 0-5 matchen innan, och nu bör man vilja plocka segrar igen.

Omskie Yastreby kommer missa slutspel och det är ingen bra säsong för laget. Man ligger på plats tolv och har 23 poäng upp till slutspel, vilket inte kommer att gå.
Man har förlorat två raka matcher mot Ladya, och det är inget motstånd som skrämmer. Nio av 26 bortamatcher har slutat med seger, och trots att man har fem raka bortasegrar så tycker jag inte man kunnat hålla ihop ett jämnt spel över en längre period, vilket oftast krävs för att nå de högre placeringarna.
Laget har inte alls samma spets som hemmalaget och jag tror man får kriga ordentligt för att hänga med i matchen här, och jag litar på hemmalaget.

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 3u // TT

This is the stats tab
This is the post tip