San Jose Sharks - Anaheim Ducks

Goalies: Jones (probable) vs Gibson (probable)

Game 4 i natt i matchserien mellan de två lagen från Californien San Jose Sharks och Anaheim Ducks. En serie som jag på förhand såg som mycket jämn, och där jag höll Anaheim som favoriter ser ut att bli en kort historia då Sharks skaffat sig en 3-0 ledning och har matchboll att avgöra i natt på hemmais.

San Jose Sharks tycker jag inför slutspelet inte såg speciellt märkvärdiga ut. Ja, man har ett väldigt bra och stabilt lag som absolut ska vara i slutspel, men jämfört med konkurrenterna såg jag inte de som ett speciellt stort hot. Men oj vad fel man kan ha ibland. Sharks har under matchserien mot Anaheim verkligen KÖR ÖVER de och leder 3-0 mycket välförtjänt. Det råder inget snack om att Sharks hittat formen och speciellt spelare som aldrig varit i dessa slutspelssammanhang ser stekheta ut. Evander Kane som tradades från Buffalo Sabres under säsongen har lett laget med sin fina skickliga offensiva kvalité och tillsammans med det rutinerade gardet med Couture och Pavelski, Burns osv… ser man riktigt riktigt bra ut. Senast vann man alltså med hela 8-1 mot Anaheim som inte alls verkar vara på plats. Tillskillnad från Sharks beter man sig som rena motsatsen och hela laget ser helt chockade ut.

Egentligen är det bara en spelare i Anaheim som får godkänt från mig och det är vår svenska stjärnmålgörare Rickard Rakell. Han är enligt den enda av hela laget som ser ut att vilja något. Laget ledande spelare som Ryan Getzlaf och inte minst Corey Perry har fokus på helt fel saker och det tror jag laget märket av. Målvaktsspelet från Gibson är inte alls som det var under slutet av grundserien och jag tycker han ofta ser ut att vara felpositionerad och gör många misstag.

I natt kommer jag gå på samma feeling som jag hade i gårdagens möte mellan Los Angeles Kings och Vegas Golden Knights. När ett lag förlorar game 3 så tror jag många i det förlorande laget ser ett rent mörket och vägen till vändning är enorm. Vegas löste en sweep igår och jag tror San Jose är nästa lag att göra detsamma. Med tanke på hur matcherna har sett ut mellan lagen så tror jag Ducks känner en tyngd. Spelare som ska leda laget har verkligen inte varit närvarande på isen medan hela Sharks lag levererar både offensiv och defensivt. Martin Jones har släppt in 3 mål totalt under de första 3 matcherna och ser riktigt stabil ut och jag tycker egentligen allt talar för att man avslutar denna matchserie i natt. San Jose ML funkar till 1.57 men jag väljer att spela raka vinsten eftersom jag ändå inte velat sitta på så lågt odds i en övertid.

Jag kommer därför

Match: San Jose - Anaheim Ducks
Spel: 1
Odds: 2.00
Insats: 3/7u
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 04:30

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip