San Jose Sharks - Edmonton Oilers

Goalies: Jones (probable) vs Talbot (probable)

Game 4 i natt även i San Jose där unga och härliga Oilers har tagit en 2-1 leding i matchserien efter att överraskande vunnit Game 3 med 1-0 i en tajt match. Oilers har därmed lyckat med att nolla San Jose i två raka matcher vilket är oerhört bra gjort.

Senast i Game 3 blev det alltså bortaseger för Oilers där man gjorde en stark insats. Efter att Sharks vunnit Game 1 vann Oilers Game 2 genom att göra två mål shorthanded. Sharks såg väldigt hungriga ut i början av Game 3 där man kom ut i period 1 med högt tryck men Talbot stod pall. När sedan Zack Kassian gjorde 1-0 i mitten av andra perioden, gick man ser på de som de flesta bortalag gjort vid ledning i detta slutspel. Man stängde ner mittzonen och lät inte Sharks komma in i offensiv zon med fart. Tråkhockey med andra ord, men en taktik som återigen lyckades.

I natt måste Sharks mer eller mindre vinna för att återta kommandot i matchserien. På hemmais har man fortfarande inte gjort mål och jag tror man kommer sätta hårt tryck från start här. Tycker vi får ett helt okej odds på hemmaseger då allt över 1.80 är spelvärt i mina ögon.

Jag spelar därför

San Jose Sharks ML @ 1.85 med 4/7 units hos Nordicbet

För fler spel



Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip