Mycket nu som verkligen inte går vägen och det är bara att se till att vända den negativa trenden. Juniorhockey står på schemat denna måndag och det liras hockey hela dagen med start från 11:00.
Jag riktar in mig på en av kvällsmatcherna mellan Serebryanye - SKA 1946, två lag som möttes idag, och jag tror utgången blir densamma även imorgon.

Serebryanye har det otroligt tungt i ligan och har fortfarande inte fått känna på hur en vinst känns. Man försöker stänga ner motståndarna och döda ytor, för att sedan försöka trycka in några puckar framåt, vilket man också haft svårt att göra, men det är iallafall matchplanen. Man har inte material och talang nog för att störa de bättre lagen i ligan, vilket vi fick se idag (Söndag) och kommer få se imorgon (Måndag).

SKA 1946 vann som sagt söndagens match med 0-2, efter att hemmalaget lyckats stå emot i två perioder. Men tillslut gick det inte längre och 0-1 målet kom i powerplay, där man är sylvassa och i sex av sju matcher har man gjort mål i den spelformen.
Man besitter en väldigt fin trupp och kommer att vara ett topplag, precis som man var förra säsongen.

Till skillnad mot hemmalaget som inte vunnit någon match ännu så har man vunnit sex av sju matcher, där förluster var en riktig skitmatch. Då hemmalaget litar mycket på defensiven så får man ändå svårt att stå emot ett offensivt skickligt bortalag, och jag tror stenhårt på bortaseger.

Speltips: SKA 1946 FT och jag investerar 5u. // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip