Igår hade SKA 1946 inga som helst problem att vinna komfortabelt mot svaga Serebryanye Lvi och jag hoppas fortsätta på det spåret nu. Jag kikar närmre på samma liga där Sibirskie Snaipery gästas av Kuznetskie Medvedi.

Sibirskie Snaipery har öppnat starkt och tagit fem segrar på sex matcher. Förlusten kom senast mot Snezhnye Barsy och den var verkligen oväntad. Nu räknar jag med att man vill komma på vinnarspåret igen och i denna match har man bra chans med det.
Man har kunnat behålla många av spelarna vilket varit positivt. Spelare som Molofeyev och Mikhailov ser ut att ha tagit ytterligare ett kliv till denna säsong då man får ta mer ansvar när några spelare tagit klivet upp i VHL.
Spelmässigt har man sett bra ut och dubbelsegrarna mot Irbis i början av säsongen var riktigt imponerande.

Kuznetskie Medvedi var bra i fjol och tog sig till semifinal där man åkte ut mot Krasnaya Armiya som senare vann finalen med 4-0 i matcher. Denna säsong ser inte ut att bli alls lika rolig av vad man sett hittills. De bästa spelarna från i fjol Karavayev och Parkhomenko som tillsammans gjorde 149 poäng och bildade en fruktad förstalina har försvunnit och man har märkt att de har saknats. I matcherna mot Altay de två senaste så kikade jag en stund på matchen när man förlorade med 3-5 och det såg vissa stunder rent ut sagt bedrövligt ut. Senast lyckades man vinna i förlängning efter att man kvitterat med 22 sekunder kvar. Då ska man veta att Altay är ett av ligans sämsta lag tillsammans med Atlanty, Sputnik Almetievsk och Serebryanye Lvi.

Gör bara spelarna samma jobb som tidigare så ska man inte ha några problem att spela hem alla poäng och skicka hem gästerna tomhänta.

Speltips: Sibirskie Snaipery FT och jag investerar 4u. // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip