På det igen och som många gånger förr är det rysk hockey som gäller!

SKA-1946 tillhör de bästa lagen i serien och man ligger på fyra raka segrar just nu då man vann igår med 2-1 mot Russkie Vityazi som också är dagens motståndare.
Igår vann man alltså med 2-1 och detta var i underkant. I första perioden låg man under med 0-1 där man sedan visade en styrkedemonstration i andra då gästerna inte hade något att säga till om, och det var också här man vände matchen till 2-1 och skotten i den perioden slutade 13-2!
I tredje perioden jämnade matchen ut sig igen men segern var rättvis och den borde kanske slutat med några mål till för hemmalaget.
Man har spelat ihop 101 poäng och slåss i sin conference med tre andra lag om att vinna sin serie, där Loko har ett försprång på nio poäng.

Russkie Vityazi ligger tolva i tabellen och det ser rätt tufft ut att nå slutspel i dagsläget. Man ligger inte överdrivet långt efter, men det finns lag som ligger före som jag håller högre, och jag tror det blir svårt att klättra förbi. Man har två segrar på de fem senaste och dessa har kommit mot Atlanty som tillhör botten samt en seger mot Chaika.
Ska vi jämföra med dagens motståndare så är man 46 poäng efter i tabellen, man har gjort 50 mål färre och släppt in 31 mål fler, vilket talar sitt tydliga språk.

Senast fick vi se hemmalaget vinna med 2-1, och jag tror man avgör matchen tidigare än så denna gång!

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 4u // Tobbe