Segern som kom för Djurgården i lördags var precis den segern man behövde för att få tillbaka självförtroendet. Nu står det 2-1 till Skellefteå i matcher och Djurgården känner att man är med. Denna match är ofantligt viktig då det är sån oerhörd skillnad för Djurgårdens del att antingen ha 2-2 i matcher samt hemmafördel eller att ligga under med 3-1 i matcher. Jag tror att Djurgården kommer till norr oerhört laddade med nytt självförtroende, jag kommer spela Djurgården draw no bet till 2.30 med en flatinsats hos William Hill .

Djurgården vann med 3-1 i den senaste matchen och lyckades med något som jag har svårt att tro att man gjort på hela säsongen, man gjorde tre mål i powerplay. Det är något som jag tror är otroligt viktigt för Djurgården. Det som mer eller mindre har skiljt Djurgården och Växjö åt denna säsong är att Växjö varit så otroligt mycket bättre än Djurgården. Nu gjorde man tre mål i spelformen och bygger givetvis nytt och fint självförtroende.

Jag tror möjligen att Skellefteå kan börja darra lite inför denna matchen. Men ledde nyss med 2-0 i matcher och nu vet man att man bara är en förlust ifrån att ligga under i matchserien igen, eller ja, inte ligga under, men har Djurgården 2-2 i matcher samt hemmaisfördelen så är dem klara favoriter att avancera till final mot Sveriges bästa lag.

Senast Djurgården spelade uppe i Skellefteå så åkte man på en väldigt stor förlust, siffrorna skrevs till hela 6-1 innan matchen var slut, givetvis en otroligt revanschlusta Djurgården har inför denna matchen.

Jag har alltid sagt och står fast vid att jag tycker Djurgården är ett bättre hockeylag än Skellefteå. Skellefteå har sin megakedja samt en otroligt duktig målvakt. Djurgården har ett komplett lag, jag tror att Djurgården känner att man kan hantera Skellefteå bättre nu efter några matcher mot dem. Djurgården ska såklart vara underdogs på bortais mot Skellefteå, men inte så pass stora som man är nu. Spelet på Djurgården känns bra.

Match: Skellefteå - Djurgården
Spel: Djurgården draw no bet
Odds: 2.30
Insats: Flat
Bolag: William Hill
Spelstopp: 19.30

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip