Precis som i matchen mellan Malmö och Frölunda så tror jag på en hel del mål. Jag väljer dock den lite fegare linan här. Jag spelar över 4.5 mål i matchen till 1.84 hos Betsson med en flatinsats.

Förra matchen mellan dessa lag slutade med Skellefteå-seger, norrlänningarna vann matchen med 3-1 på bortais. Nu är det dags för Skellefteå att spela hemma och jag håller med om oddsen där, att Skellefteå är favoriter att vinna och jag tror man gör det, men inget odds som jag vill röra. Däremot känns överspelet väldigt bra. Lite samma motivering som i förra reken. Det var väldigt hett spel i förra matchen samt några riktigt fula tacklingar, jag tror att det blir väldigt hett i detta möte då så otroligt mycket står på spel samt att man möttes för bara två dagar sedan.

I förra matchen var det som sagt oerhört mycket utvisningar men ändå kom det inget mål i powerplay, något som jag anser vara mycket märkligt då dessa två lag normalt sett är mycket vassa i spelformen. Blir det lika mycket utvisningar i denna match så kommer det verkligen inte blå mållöst i powerplay, puckarna bör spruta in bakom målvakterna.

Under grundserien när lagen har mötts så har det blivit väldigt mycket mål. Den målfattigaste matchen slutade 3-1 till Skellefteå. De andra matcherna slutade 3-3, 6-5 och 5-2, med andra ord OERHÖRT målrika matcher mellan lagen. Det är inget snack om att dessa två lag borde lösa över 4.5 mål i dagens match.

Match: Skellefteå - Färjestad
Spel: Över 4.5 mål
Odds: 1.84
Insats: Flat
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip