Nya dag nya möjligheter! Gårdagens två spel här på sajten slutade fint då vi fick pengarna tillbaka på det ena spelet och vinst på det andra spelet vilket innebär +3.87 units, med andra ord en riktigt fin dag! Idag kryllar det av matcher men spelet jag känner mig mest sugen att skriva om är Skellefteå -1 hemma mot Rögle till @1.854, detta spelet spelas tyngre, 4/5U.

Skellefteå:
Innan uppehållet hade Skellefteå det lite tuffare med bara en seger på de fyra avslutande matcherna. Men det var inga lätta matcher man hade. Torsk mot Frölunda både hemma och borta, samt förlust mot just Rögle borta. Men en vinst tog man ju också, mot Linköping hemma med 4-1. Uppehållet kom lägligt för Skellefteå som egentligen varit svajiga under hela säsongen 16/17, det har varit lite svårt att vetat vart man har dem. Uppehållet är nu över och igår spelade man sin första match i back-to-back-mötet mot Rögle och man vann med fina 0-3. Idag är det dags för hemmamatch och det finns såklart mycket gott att bygga vidare på inför dagens match. Dem två viktigaste sakerna från gårdagens match är nog absolut att Joni Ortio fick hålla Skellefteås första nolla för året och att Jocke Lindström samt Jesper Olofsson fick näta, den sistnämnde fick trycka in två kassar. Egentligen ska det vara klasskillnad mellan lagen och jag hoppas verkligen att Skellefteå kommer upp i nivå ikväll. Att vi får @1.854 på -1 (insatsen tillbaka vid uddamålssegeger) är verkligen ett för högt odds på Skellefteå hemma. Allting hänger på Skellefteå hur detta resultat ska bli. Jag tror verkligen att Skellefteå ser detta som en nystart efter uppehållet och bara kör, man ligger trots allt bara åtta i tabellen och har verkligen allt att spela för varje match. Annat för Karlskrona eller Frölunda som ligger i toppen och kan vara lte mätta, dem har råd att torska en match eller två men det har verkligen inte Skellefteå, varje poäng är dödsviktig för dem nu och i en sån här match ska det bara vara tre poäng och jag tror dem löser det!

Rögle:
Rögle har varit nere på den absoluta botten och "vänt". Det är inte så att man är uppe i toppen nu, man är fortfarande med i bottenstriden men det ser BETYDLIGT ljusare ut nu än vad det gjorde för fem omgångar sedan. Innan uppehållet var verkligen Rögle på gång med poäng i fyra matcher i rad varav tre trepoängare. För vissa kommer uppehåll lägligt, för vissa kommer uppehåll olägligt och för vissa klubbar kanske det inte spelar någon roll. För Rögle var det såklart oerhört synd med ett uppehåll precis när man kommit igång. Rögle förlorade igår hemma mot Skellefteå som man idag tar sig an på bortais. Lars Volden kommer mest troligt vakta kassen för Rögle ikväll dessutom, något som inte borde vara positivt för bortalaget, men det återstår att se.

Inbördes möten:
I år har lagen mötts två gånger och det har blivit en seger vardera. I första matchen vann Rögle hemma med 3-2 men nu senast (igår), vann Skellefteå med 0-3 borta mot Rögle. Om man tittar på dem ELVA senaste mötena som klubbarna mött varandra så har Skellefteå vunnit galna 10/11 matcher, så det är inget snack om att Skellefteå brukar ha oerhört lätt för Rögle.

Match: Skellefteå-Rögle
Spel: Skellefteå -1 (Insatsen tillbaka vid uddamålsseger)
Odds: @1.854
Insats: 4/5U
Bolag: Sportmarket ( Pinnacle )
Spelstopp: 18.30

Stort lycka till vid rygg, nu rider vi vidare på den fina vågen från gårdagen!

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Keep moving forward!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip