Väldigt intressant match här i OS där Slovenien tar emot Slovakien. Jag båda lagen har bjudit på skrällar och nu står det viktiga poäng på spel här, framförallt för Slovakien.

Slovenien började med att skrälla mot USA där man vann på förlängning. En av lagets största stjärnor får ändå Mursak stå som, och han har gjort en riktigt bra turnering hittills. Tre mål har kommit från honom och då har man mött USA och Ryssland (OAR), så det gäller att hålla koll på honom här.
Senast var det som sagt Ryssland (OAR) som gästade, och det var ett lag som också förlorade öppningsmatchen mot Slovakien med 3-2, och det är en gigantisk skräll. Man mötte Ryssarna senast och då var det klasskillnad rakt igenom, och de vann med hela 8-2, där Slovenien bara hade 15 skott på mål.

Slovakien ligger rätt bra till med tanke på skrällen man bjöd på i inledningen av turneringen. Vinster mot Ryssland (OAR) var viktig, och med tanke på att Ryssland (OAR) möter USA tidigare under dagen där jag tänker mig en förlust för USA. Men oavsett resultat i den matchen så kommer man vid seger knipa andraplatsen, och stämmer det fullt ut med resultaten kan man tom knipa förstaplatsen i gruppen.
Mycket står som sagt på spel för Slovakerna, och senast blev det en 2-1 förlust mot USA där man ändå var med rätt bra i matchen. Donato gjorde USA.s båda mål, och dessa kom i powerplay, så spelet fem mot fem vann Slovakerna.

Även om inte Slovakien har de här stora stjärnorna i laget så har man visat upp ett riktigt fint spel, och då seger betyder extremt mycket för laget så tror jag inte Slovenien lyckas hålla emot under 60 minuter.

Speltips: 2 hcp -1,5 och jag kliver in med 4u // TT

This is the stats tab
This is the post tip