Tunnt med KHL idag då det enbart spelas två matcher, det är dock två fina matcher där mina blickar riktas mot Sochi.

Sochi gör det bra trots att man har ett rätt mörkt skadeläge. Man ligger nia i conferencen och jagar en slutspelsplats, där det är jämnt mellan flera lag. Nu återstår det dock en hel del matcher så mycket kan fortfarande hända.
Man har vunnit två av sina sex senaste matcher, och spelschemat har varit tufft med matcher mot bland annat Bars Kazan och Cska Moskva. Hemmaplansfördel ser inte ut att vara någon större fördel för Sochi då man tom är bättre på resande fot, om än marginellt.

Ska St Petersburg är det klart bästa laget denna säsong, och det med ruskig marginal. Man har spelat ihop 107 poäng hittills och totalt vunnit 37 av 40 matcher!!!!
Man fick in Shipachyov för ett tag sedan och han har kommit in och levererat omgående. Man har även fått in Thoresen rätt nyligen, vilket också är ett bra nyförvärv.
Man kommer gå till slutspel, men vad jag sett så ser man inte mätta ut, även att man leder serien överlägset. Man står på tio raka segrar, och på resande fot har man makalösa 20 segrar på 20 matcher, och är obesegrade!

Ett stjärnfyllt St Petersburg är alldeles för bra för Sochi, och man ska vinna denna match relativt enkelt.

Speltips: 2 hcp -1,5 vilket betyder att gästerna måste vinna med minst två mål och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip