KHL rullar vidare med slutspelet och Spartak Moskva och Cska Moskva ska gå in i den tredje matchen där favoritskapet är tydligt.

Spartak Moskva slutade sjua i conferencen och man vann 29 av 56 matcher. 19 av dessa 29 segrar har kommit hemma där spelet är klart mycket bättre än på resande fot. När lagen har möts så har man trots hemmaplan inte haft mycket att säga till om, utan Cska Moskva har tolv raka segrar mot laget, varav tre varit vänskapsmatcher.
Khokhlachev är lagets klart största stjärna och han stod för 50 poäng under grundserien där han spelade 54 matcher. Nu de två första matcherna mellan lagen så har man fått spela på bortaplan och då har man ännu inte hittat målet efter 120 minuter.

Cska Moskva är andrahandsfavorit att ta hem KHL bakom St Petersburg där man dock har en bit kvar till. Man slutade tvåa i conferencen med 124 poäng, 14 poäng bakom St petersburg och 21 poäng före Jokerit. Man har vunnit fina 44 av 56 matcher under säsongen och hade en målskillnad på 175-89 i grundserien, vilket innebär att man släppte in 1.5 mål per match i snitt.
Nu har man börjat slutspelet med att vinna 6-0 i första matchen där man vann skotten med 39-22 för att sedan vinna match två med 1-0 där skotten vanns med 41-19.
Man har Kaprizov, Grigorenko och Nichushkin i laget för att nämna några av de offensiva vapnen som finns, och lita på att det finns flera.

Man har stått runt 1.30 i båda hemmamatcherna och jag med tanke på att Spartak Moskva haft otroligt svårt för gästerna de senaste säsongerna så tror jag segerchansen är fin även på bortaplan.

Speltips: 2 asian hcp -1 och jag investerar 4u // TT

This is the stats tab
This is the post tip